Handelsbetingelser i webshoppen

Vi anbefaler dig at læse nedenstående handelsbetingelser igennem før du handler i Flids webshop.

Betaling

Hos Flid kan du betale med Dankort,Visa/ Dankort, Mastercard og Mobile Pay. Din betaling trækkes først, når varen er afsendt fra vores lager. De indtastede kontooplysninger bliver sendt direkte til Nets i krypteret form ( SSL). På den måde er du sikret, at ingen andre end Nets har adgang til dine kontooplysninger. Alle priser er i danske kroner, og inclusive 25 % moms.

Fortrolighedspolitik

 Flid forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Flid vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, og derefter yderligere 14 dage til at returnere varen i. Varen skal i så fald være ubrugt, og i samme stand som da du modtog den. Der medfølger en returlabel i din pakke, og det koster ikke noget at returnere. Se mere i Leveringsbetingelser

Reklamation

I henhold til købeloven yder vi 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Reklamationsretten betyder , at du kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået i op til 24 måneders efter købsdato. Den dækker hvis varen er ufuldstændig eller beskadiget ved modtagelsen, men ikke hvis fejl eller slitage er opstået på grund af forkert brug, herunder forkert vask eller almindelig slitage. 

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, skrivefejl og prisændringer. Du skal også være opmærksom på, at farver kan være svære at gengive helt naturtro på en computerskærm, og at computerskærme kan gengive farver forskelligt.

Retur og bytning i butikken i Saxogade

,Fortryder du en vare du har købt i butikken i Saxogade, kan du få pengene retur i 14 dage efter købsdato. Er der gået mere end 14 dage, kan du få et tilgodebevis på beløbet. Vi tager retur i butikken i op til 3 måneder efter købsdato. Har du købt varen i webshoppen til afhentning i butikken, gælder ovenstående regler for retur. 

Hvis du har købt og fået tilsendt en vare fra webshoppen, kan du også returnere eller bytte i butikken. Her gælder ovenstående regler også for penge retur/ udstedelse af tilgodebevis.