Gratis levering ved køb over 449 kr.

Worldwide shipping / Gratis levering i DK ved køb over 300 kr.

Tilbud

Tynd Lamauld fra CaMaRose

kr.32,00

SKU N/A Categories , , , ,

Beskrivelse

Tynd Lamauld fra CaMaRose

Tynd Lamauld fra CaMaRose består af 50%  lamauld og 50 % ren ny uld. Lamaulden kommer fra Peru og er blød, lækker og lanolinfri. Lamahår er hule i modsætning til hårene i fåreuld, og det har derfor en bedre isolationsevne og er varmere end fåreuld.

Dette garn er perfekt til sjaler, trøjer, og anden beklædning der skal være ekstra varm. Den har et rustikt udtryk, og er perfekt til klassisk nordisk strik. Farverne er dusede og let melerede.

Du kan strikke med to tråde Tynd lamauld som alternativ til én tråd Lamauld. Bemærk at garnet er en-trådet, og derfor har en tendens til at ” trække” lidt i den ene retning i maskebilledet, når den bliver strikket rundt i glatstrik alene. Strikker du den sammen med en anden tråd sker dette ikke.

Tynd Lamauld produceres i Peru af en øko-tex certificeret producent der anvender solenergi i produktionen, og tager hensyn til dyrevelfærd, såvel som miljø og de lokale bønders arbejdsforhold.
Garnet fås også i en tykkere variant – Lamauld

Specifikationer:
Materialer : 50 % Lamauld og 50 % uld
Oplægning: Nøgler á 50 g
Løbelængde: 220 m pr. 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 2,5 – 3 mm
Strikkefasthed: 26 – 28 masker x 40 pinde = 10 cm
Vask: Kan vaskes på uldprogram 30 grader, skal liggetørre.

 

Yderligere information

Vælg farve

Råhvid, Natur, Askegrå, Grå, Mellemgrå, Lys pudder, Mørk kit, Gammel rosa, Varm rosa, Støvet lavendel, Midnatsblå, Lys mint, Turkis grøn, Turkis blå, Mørk turkis, Mørk avocado, Lys avocado, Camel, Oliven brun, Korngul, Lysegul, Støvet rosa, Bordeaux, Lyskoral, Sort

Shopping Basket

Få 10% rabat på dit første køb!*

*Gælder kun garn