Leveringsbetingelser

Levering

Vi bestræber os altid på en hurtig levering, og sender pakker alle hverdage. Vi sender din ordre som pakke med Post Nord, og du kan enten vælge at få pakken bragt hjem, eller til et valgfrit Post Nord afhentningssted/ pakkeboks. Fragt i Danmark koster 48 kroner til din adresse, og 36 kroner til et afhentningssted.

Du kan selvfølgelig også afhente din ordre i butikken i Saxogade, i så fald er det gratis.

 Ordrer på 499 kr. og derover leveres fragtfrit i Danmark til din adresse. Det tager mellem 1-2 hverdage for din pakke at nå frem. Samme dag som din pakke er afsendt, vil du modtage en mail fra os, som bekræfter afsendelsen. I tilfælde af at der er en vare der er udsolgt, vil du blive kontaktet ligeså snart jeg er mødt på arbejde og har set ordren.

Fortrydelsesret og bytning af varer

Da vi forstår at det kan være svært at købe garn på nettet, og man måske kan fortryde sit køb, har vi gjort det let for dig at bytte. Du får en returlabel tilsendt med dit køb, som du blot skal klistre udenpå pakken når du sender den retur. Du har 14 dages fortrydelsesret, og derefter yderligere 14 dage til at returnere varen i. Varen skal i så fald være ubrugt, og i samme stand som da du modtog den. Det koster ikke ekstra at benytte returlabelen. Når du sender pakken retur, skal du skrive en mail til info@butikflid, hvor du oplyser ordrenummeret, og at du returnerer. Husk også at få en kvittering fra posthuset, så pakken kan spores hvis noget går galt. Når vi får pakken retur, kontakter vi dig senest dagen efter angående returnering af købssummen.

Reklamation

I henhold til købeloven yder vi 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten betyder , at du kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået i op til 24 måneders efter købsdato. Den dækker hvis varen er ufuldstændig eller beskadiget ved modtagelsen, men ikke hvis fejl eller slitage er opstået på grund af forkert brug, herunder forkert vask eller almindelig slitage.