Handelsbetingelser

Vi anbefaler dig at læse nedenstående handelsbetingelser igennem før du handler i Flids webshop.

Betaling

Hos Flid kan du betale med Dankort,Visa/ Dankort, Mastercard og Mobile Pay. Din betaling trækkes først, når varen er afsendt fra vores lager. De indtastede kontooplysninger bliver sendt direkte til Nets i krypteret form ( SSL). På den måde er du sikret, at ingen andre end Nets har adgang til dine kontooplysninger. Alle priser er i danske kroner, og inclusive 25 % moms.

Fortrolighedspolitik

Flid forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.Flid vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering

Vi bestræber os altid på en hurtig levering, og sender pakker alle hverdage. Vi sender din ordre som pakke med Post Danmark, og du kan enten vælge at få pakken bragt hjem, til en valgfri pakkeboks, eller til afhentning i butik. Ordrer på 499 kr. og derover leveres fragtfrit i Danmark. Det tager mellem 1-2 hverdage for din pakke at nå frem. Samme dag som din pakke er afsendt, vil du modtage en mail fra os, som bekræfter afsendelsen. Her under Corona- krisen vil jeg levere varer hjem til dig omkostningsfrit, på Vesterbro i København, hvis du er hjemme i karantæne.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, og derefter yderligere 14 dage til at returnere varen i. Varen skal i så fald være ubrugt, og i samme stand som da du modtog den. Du skal selv betale for forsendelsesomkostningen ved tilbagelevering, dvs. at varen ikke kan returneres pr. efterkrav. Ønsker du at returnere en vare, send da venligst en mail på skovrose@gmail.com med ordrenummer og bankkontonummer, så vi kan returnere købssummen.

Reklamation

I henhold til købeloven yder vi 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten betyder , at du kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået i op til 24 måneders efter købsdato. Den dækker hvis varen er ufuldstændig eller beskadiget ved modtagelsen, men ikke hvis fejl eller slitage er opstået på grund af forkert brug, herunder forkert vask eller almindelig slitage.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, skrivefejl og prisændringer. Du skal også være opmærksom på, at farver kan være svære at gengive helt naturtro på en computerskærm.