Gratis levering ved køb over 300 kr.

Søg
Close this search box.

Worldwide shipping / Gratis levering i DK ved køb over 300 kr.

Søg
Close this search box.

Alpaca 3 – Isager

kr.64,00

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

Beskrivelse

Alpaca 3 fra Isager

ALPACA 3 FRA ISAGER er et tykt og blødt garn der består af lige dele alpaca og højlandsuld, nøjagtigt som Isagers Alpaca 2. Garnet er kabelspundet, hvilket gør dit strik let og luftigt, selvom garnet er i den chunky kategori. Den kabelspundne struktur, giver den strikkede overflade et flot og lidt uregelmæssigt udtryk. Du kan bruge Alpaca 3 til det meste, men det egner sig særligt godt til flotte sweatre og cardigans, sweatre med snoninger, børnetrøjer, huer og halstørklæder. Prøv også at kombinere Alpaca 3 med en medløbstråd, for et mere langfibret udtryk. Det kunne være Alpaca 1, eller Isager silk mohair.

Garn specifikationer:
Materiale:
50 % højlands uld og 50 % alpaca.
Oplægning: Nøgler á 50 gr.
Løbelængde:
 125 m/ 50 gr.
Pind: 5- 7  mm
Strikkefasthed:
Strikket alene på pind 5 mm  = 16 masker på 10 cm.
Alpaca 3 + Silk Mohair: pind 6 = 12 m /18 p
Vask:
Bør håndvaskes på maks. 30 grader og skal liggetørre fladt. Husk at det ikke er nødvendigt at vaske dit strik så tit, ofte er det nok at hænge det udendørs til luftning i et par timer.
Oprindelsesland:
Garnet er spundet og farvet i Peru.

Det danske firma Isager har siden 1977, med Marianne Isager i spidsen, leveret smukke strikdesigns og kvalitetsgarn i naturfibre, til strikkere verden over. Firmaet er kendt for sine lækre kvalitetsgarner i fantastisk smukke og støvede farver. Skønt firmaets designs har en tydeligt nordisk profil, er der masser af inspiration fra bl.a Japansk og sydamerikansk tradition i Isagers designs.
Isager er i tæt kontakt med deres udenlandske underleverandører, og har høje kvalitetskrav til den uld de køber ind. Farveprocesserne er også nøje kontrollerede, så der undgås farlige farvestoffer i farvningen af garnet. I næsten alle kvaliteter er der  ufarvede varianter, de kendes på at farvenummeret ender på -s. De er udelukkende fra uldens naturlige farver. Vil du vide mere om Isagers garn, kan du læse med her

 

Yderligere information

Vælg farve

0, 2s, 18, 30, 33, 42, 43, 8s, 59, 1

Shopping Basket

Få 10% rabat på dit første køb!*

*Gælder kun garn