Gratis levering ved køb over 449 kr.

Gratis levering ved køb over 499 kr.

Yaku fra CaMaRose

DKK51,00

Ryd
SKU N/A Categories , , , ,

Beskrivelse

Yaku fra CaMaRose

Pinde 2,5 – 3 mm

Yaku fra CaMaRose består af 100 % mulesing-fri merinould fra Peru. Ulden er superwash-behandlet, så den tåler at blive vasket på uldprogram i vaskemaskinen. Denne uld er ligeså lækker og  blød som bomuld, og den er derfor perfekt til baby- og børnestrik. Eller bare til dem der bedst kan lide, at uld ikke kradser.
Garnet er 4 trådet, og jævnt spundet, hvilket giver dit håndarbejde en flot maskedefinition og en jævn overflade. Farverne er smukke og let melerede.
Yaku produceres i Peru specielt til CaMaRose. Produktionen foregår med hensyntagen til dyrevelfærd, miljø og arbejdernes vilkår. Ulden er mulesing-fri og økotex-certificeret. Den produceres med 70 % vindmølle-energi, og genanvender vandet i rensningsprocessen. Som mange firmaer i Peru bidrager spinderiet til lokalsamfundet ved at støtte skoler, sundhedsvæsen og velgørenhed.

Specifikationer:
Materialer : 100 % Superwash behandlet merinould
Oplægning: Nøgler á 50 g
Løbelængde: 200 m pr. 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 2,5 – 3 mm
Strikkefasthed:  28 masker x 40 pinde = 10 cm i bredde og højde
Vask: Kan vaskes på uldprogram 30 grader, skal liggetørre.

 

Yderligere information

Vælg farve

Råhvid, Natur, Beige, Camel, Brændt karry, Mørk sennep, Chokoladebrun, Sennepsgul, Rød med orange, Rød, Hindbær, Bordeaux, Mørkelilla, Mauve, Lys Lyserød, Lysrosa, Støvet rosa, Pudder, Lyskoral, Koral, Æblegrøn, Grøn, Grøn med gult, Jægergrøn, Mintblå, Turkisgrøn, Græsgrøn, Mintgrøn, Havgrøn, Himmelblå, Turkis, Babyblå, Mellemblå, Blå, Sømandsblå, Lyseblå, Askegrå, Lysgrå, Mellemgrå, Grå, Sort

Shopping Basket

Få 10% rabat på dit første køb!*

*Gælder kun garn